Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är ok

 

 

vi ses ibland

 

med sökande

munnar

 

längtande

ensamhet

 

vi, sociala

ensamvargar

 

jag älskar dej

precis som du är

 

det är ok 

 

precis som

det är

 




Fri vers (Fri form) av Spik
Läst 149 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-07-13 16:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spik
Spik