Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Frid vare...

Blott frid

vill jag söka

bannlyst

är stressen

tiden gå fort

men jag mig

värja,

slåss med

väderkvarns-

vingar,

Tills solen

går upp!

 




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 154 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-07-13 17:14



Bookmark and Share


  anits VIP
Fint skaldat om att slippa stressen och leva i lugn och harmoni.
2019-07-19

  Johan Strömstedt
Fina funderingar inom folksjukdomen stress. det otäcka är att den smyger sig på bara. Så fortsätt att tampas med dina vingar, men stressa inte.
2019-07-19

  Marita Ohlquist VIP
Fint förmedlad önskan om att leva i lugn och harmoni!
2019-07-15

  Bibbi VIP
Gillar!
2019-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy