Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MålaEnTavla

Jag brinner, 
brinner för allt. 
Brinner tillochmed utav synen 
på trädet utanför mitt fönster. 

Vill måla en tavla, 
finna ett mönster, 
se livet blotta sig i färg. 
Måla för att finna ett svar, 
svar på hur situationen blev just såhär. 
Föra över ångesten till penseln jag bär.
Lägga ett drag på tavlan, 
sedan lämna det negativa
till att torka där. 

Jag brinner, 
brinner för allt. 
Men det är inte sunt
att brinna upp
över saker som hänt, 
det som gjort ont. 
Detta vet både jag och du.

Ps. Målat en tavla nu




Fri vers (Fri form) av Parkbenksfilosofi
Läst 216 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-07-13 23:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Parkbenksfilosofi
Parkbenksfilosofi