Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uterum

Bortom gränser
fanns ännu obruten mark
stängsel gav skydd

Glömda ansikten
och felaktiga ögonmått
reducerade världar

Stående på utsidan
i backspegel var det
allt för trångt
spartanskt

Naken mot världen
på andra sidan
andra murar
som faller
med en inandning

När röken lagt sig
framträdde
ett större liv

och annorstädes
angelägen
förlägen

nya lägen
sannerligen
sannerlägen

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Roger VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-07-14 09:35



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Förändringens vind
är som en hind
fånga den innan den flyger bort
livet är kort

2019-07-16

    ej medlem längre
Hoppfullt
den här gillar jag, den kunde lika gärna vara ett manus ur mitt eget sätt att betrakta tillvaron.

Livet erbjuder plötsligt nycklar och koders svar för sådant som legat i dvala och med visst mått av mod, kan ju nya världar öppna sig!

Ett större liv...ja, det är precis vad som kan bli.
2019-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Roger
Roger VIP