Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han älskar dig, så som du älskar honom

Ja, han älskar dig fast att du många gånger kanske
inte tror det
Men vad är kärlek ändå?
Är det när ni går där hand i hand ni två
För om det är så, är det något som jag kan förstå

Kärleken kommer och kärleken går
Och ibland så är det bara skönt att det är så
För när det inte fungerar, är det lika så bra ändå
Lika bra innan det blir allt för djupa sår i ens själ
då känslorna svajar över
Ja, så att man slipper gå där och lipa
Slipper gå där och lida och tycka att hela livet är
som en enda stor pina...

Han älskar dig, så som du älskar honom!

Ken Cassel
14/7-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 97 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-14 12:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel