Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När hon börjar att sjunga

får hon alltid hela världen att börja svaja och gunga
Får hon alltid hela världen att sjunga med
För ingen kommer undan eller blir lämnad helt ifred
av hennes röst att döma, då hon med sina texter
får alla att börja drömma
Får de alla att må så himla bra
Får de alla att börja dansa fram på gatorna
Får de alla att zick zacka sig fram igenom trafiken
För har man fått höra hennes mjuka och silkeslena röst
en gång kommer man den aldrig kunna glömma
Och varför ska man göra det då hon är det vackraste
man har hört och vet
Men så kommer hon också ifrån en helt annan planet
Planeten Nedroj
Våran tvillingplanet därute i kosmos någonstans
Så när hon börjar att sjunga spelar man genast med
med sin tunga då man inte kan låta bli
att börja svaja och gunga
Ta sig fram som i slowmotion...

Ken Cassel
14/7-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 110 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-14 13:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel