Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagen då jag blev överfallen av svärdet

hade jag bara min penna att försvara mig med
Men jag visste redan om hur utgången skulle bli
då jag segrade
Men så är ju pennan bra mycket vassare än svärdet
också
Det vet väl alla människor om...

Ken Cassel
15/7-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 148 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-15 23:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel