Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livlinan är väl mellantinget i systemet


Bipolar

En biprodukt
ur systemet
Två poler slog samman
i en att konsumera
Plus minus
Noll
Upp Ner
Vem ser annat
än mittemellan
Mellan melankolin
Apatin biter känslofattig
Som ett tunnt streck
- en livlina
i systemet
jag ser i skräck




Fri vers (Fri form) av Mockasinet
Läst 149 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-07-16 03:47



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
jag köper för möe godis. kickar eter online då andra söver
2019-07-17

  SatansSon VIP
jag köper för möe godis. kickar eter online då andra söver
2019-07-17

  Roger VIP
Fantastisk betraktelse, exakt så kändes det att ta Litium - något jag aldrig kommer att göra om!
2019-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Mockasinet
Mockasinet