Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gråväder



Här byggs det
nytt
Bit för bit
För människor
Sådana Som jag,
sådana som
Inte ringer
Som håller tyst
Biter ihop
Betar av dagar,
Gråare än grå
Månad efter månad,
Vecka in vecka ut
Dag efter dag
Som sedan tystnar
Med en suck
Som inte hörs




Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-07-16 07:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP