Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skål för dig som lever inuti mig

"det kommer fler som honom"
intalar jag mig själv i dunklet på en hotellbar
man får inte ens röka här
sen när blev det en lag?
han och jag skulle rökt ut hela stället

men han får ingen ro
jag vänder på honom som en sten
men ändå får han ingen ro

ett e-post brev i natten

"Är i Trondheim i Norge, här hade du varit ännu elegantare än hemma. Du är för dom stora evenemangen o dom fina ställena. Saknar dig, jag hoppas allt blir bra för dig."




Fri vers (Fri form) av trött
Läst 165 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-17 23:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

trött
trött