Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stark, starkare, starkast...

På pub vill kund ha: - En stor stark...
Vad hämtas då in från ute park...
Nå´n, så kund skrek häpnar...
Barman honom avväpnar...
- Du sa, en kraftfull! Där fanns en: Mark!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 186 gånger
Publicerad 2019-07-21 04:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bravo! Som alltid!
2019-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt