Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Player

Hon säger

att jag är en player

För all del

Men har varken tur

I kärlek eller spel




Bunden vers (Rim) av Lil’ Babs
Läst 148 gånger
Publicerad 2019-07-21 17:00



Bookmark and Share


  danne //
`fnissigt`värre ..
kräver nog spelfärdigheter..
2019-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Lil’ Babs