Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sådan fader

Att bryta kontakten
med en förälder
Är som att bryta loss
en kroppsdel




Bunden vers av Lil’ Babs
Läst 177 gånger
Publicerad 2019-07-21 17:00



Bookmark and Share


  danne //
vilket vore en befrielse ..
även en sorg som aldrig riktigt skulle vänja sig riktigt...
ja det är nog som du målar upp med dina ord ...
2019-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Lil’ Babs