Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Handlar om livets storslagna och udda saker


Verksamhetens lärdom



Ovanliga magiska kännedomer av verkligheten med naturens anknytande egendomliga krafter.

Magiska ting i luften och i själen och mörka ting där för att samtidigt bryta ner en till soft.

Isblå uppenbarelser av något mycket större och ihållande runt ens uppståndelse.

Vindens samverkade fruntimmer i helheten av det mycket osedvanliga ting i universums prägel.

Blixten och stormarnas ärelystna verk återkommande överallt på himlakroppen.

I skarpt störtande ner i jordens klädda grönskade filt.

Strålande saker vida om kring runt klotet och det stora svarta kastande ögat runt omkring det.

Den mörka, udda och syndfulla gestalten prövande till undergång för oss alla själar -skulle fortsätta att slå ner oss till undergång.

Må denne icke sprida sina föraktfulla ting omkring oss, må vi fortsätta kämpa och ta del av alla livfulla ting fortsatt.

Annars förgås vi alla av dess många och främmande mörka gångar och falska verkligheter tills kraften på alla slocknat och blivit till något utan färg.




Fri vers (Fri form) av Missis_Alice
Läst 143 gånger
Publicerad 2019-07-22 14:31



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Här i texten anas en förklaring till att det spökar i en del hus, bara att 'i dessa moderna tider', en väl inte väntar sig energier i ens egna käll... men läsa om magins sällsamheter går ju bra, om dagen åtminstone...
2019-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Missis_Alice
Missis_Alice