Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En Killes och en tjejs ständiga sökande efter varandra att få ihop dom till ett.


Vemodets tårar

Jag är i skyns rosa platåer i himmelriket.
Är långt bort från verkligheten och från andras kastande ögon.

Om bara han visste det i denna värld.
Men icke gör han det för min tunga må inte befästa något ord.

Jag på jordeytans vänstra sida och
han bortåt kullarna på högra sidan, och
i likgiltighet med det, är våran avlägsenhet.

Må hans ögon söka sig igenom mina - om det nu var möjligt,
se min inre sida. Jag vill att du ska erfara mig, höja ditt anlete
till den vänstra sidan och blidka mig.

Men hur skulle vi, två i ungdomen med så skiftande
levnadssätt, likt härd och källvatten förenas?




Fri vers (Fri form) av Missis_Alice
Läst 172 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-07-29 15:56



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
det undrar jag med. man är ensam merd sig själv. en är inte livet till för att man till slut ska bli 2?
2019-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Missis_Alice
Missis_Alice