Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Två unga killars djupa kärlek till samma kvinna som tar slut på livet.


Tvåfaldig kärleksförlust


Så mycket min själ är uppfylld av smärta
och våldsamma syner.

Jag vet att mitt liv är älskat och aldrig någonsin bort bytet till
en annan kvinna än mig för er. Men mina andetag från min
kropp börjar tunnas ut och jag står på tröskeln till helvetes
brant.

Jag vet att min död skulle göra
erat mellangärde i uppror
och era livsdagar till en
Skärseld utan dess like.

Eran andra lem av eran själ skulle vara som mördad och
era försök till ett spirande och lekfullt liv skulle
vara som drunknad i världshavens botten.

Jag ber era själar om så omåttligt,
om försonlig för slutet av mitt liv.

Om nu ni,
dessa två unga män också skulle falla mot
bristningsgränsen så må vi alla gå in gravens port och
lämna denna giftiga och förtärande värld bakom oss - mina tvåfaldiga.

Så våra ondskefulla sinnen må sluta plåga
våra köttsliga kroppar och likaledes våran
medvetenhet om livet.




Fri vers (Fri form) av Missis_Alice
Läst 169 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-27 18:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Missis_Alice
Missis_Alice