Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himlens omåttliga lekar


Regnet fall som slipade bergskristaller,
ner för den bitande ask svarta himlen.

Vindarnas drottning var som en otyglad pyr,
som släppte sin känslomässiga vrede genom trädkronornas
löv och, genom det torkade gräset.

Jordens fastighet lossnade och blev helt ur styr
och floderna i närheten översvämmades.

Åh dom gnistrande strimmorna på himlen blev
likt hotfulla viskningar i mörket. De slog ner en av trädkronorna och
bröt dess själsliv itu , som genast lämnade världens iakttagelser.




Fri vers (Fri form) av Missis_Alice
Läst 162 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-07-27 15:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Missis_Alice
Missis_Alice