Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kylslagna gryningsfunderingar ... skriftade och publicerade här tidigare i januari 2007. I nuet 2019 känns det som om du som är ämnad för mig finns i mitt liv vilket gör morgonfunderingarna väsentligt varmare ...


Stilla lilla oroshärd

Ibland
vet jag inte om
jag ska skratta eller gråta

Kanske det skulle hjälpa
att verkligheten stjälpa
över ända
för att få allt att vända

eller 

att omdefiniera svaret
på livets stora gåta
till att

antingen
älska, glömma eller förlåta

Ibland
känns det som att bli
översköljd
av ett fruset vattenfall

när ljuva minnen
värmer mina sinnen
till ett begynnande skratt

som krossas
av en tårkristall

fylld av allt
som inte kunde bli
innan tiden flytt mig förbi

och det åter
är natt

Fryser
känner mig ensam

Vet inte vad jag ska ta mig till
eller ta till mig
av allt det livet har att bjuda på
i det nu som är
skiljt från det förgångnas då

Det blir lite svårt ibland
att då våga ta någon i hand
vars beröring kan
sätta ens hjärta i brand

Ty det är tyvärr ej
blott bara
goda vänner
som lämnar avtryck
i ens allra innersta hjärterum

Vill bara få värma mig
alldeles nära, nära
tätt intill dig

om du bara vill
stanna en liten stund till

tills jag åter vågar
känna igen ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-07-23 10:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP