Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vid kvällens slut


hem från fiskhamnen

sommarnattens bleka sken
över tunet
en vovve och hans pappa
kommer hem
från fiskhamnen

dyningen väst nidingens fyr
sitter kvar i benen
'de andra gick hem
men vi låg kvar

vi går en sväng
till brevlådan
tom

vovven är snart 15
men han hänger i
skällandet har ökat
'sen han fick värktabletterna
och ögonen gnistrar

vi kämpar på
han och jag
när inbgen hör av sig
har vi varandra
och det är inte illa als




Fri vers av tom boreland
Läst 330 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-07-24 00:10

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  HelenaW
Alltid skönt att ha en vän man kan lita på i ur och skur.
2019-08-27
  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland