Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Utfyllnad"

 

 

"klyftorna" i samhället ökar lavinartat

djupa som raviner

kvinnor i "upplyft" ställning

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-07-25 11:32



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Regering röd eller blå
egoismens politik är på
sköt dig själv skit i andra
ty de kliar rygg på varandra
2019-07-27

  Cikoria Blå VIP
Stor sorg.
2019-07-26

    Lena Staaf VIP
Det ska vi inte acceptera!
2019-07-25

  Fulbergarn
Klyftorna där bak ökar oxå!
2019-07-25

  Fulbergarn
Kvinnor och barn först!
2019-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP