Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla vill vi ha någon att kunna prata med

Kommunicera med
Socialisera med
Umgås med
Kunna göra sin röst hörd i mängden
Dela med sig av alla ens erfarenheter
och roliga historier

För det är ju inte alltid som man vill vara
helt ensam helt ifred
Så alla vill vi ha någon att kunna prata med ibland
då det inte är någonting konstigt med det
För det är ju så vi människor funkar och e´
Pratglada typer som behöver lätta sina små hjärtan
emellanåt för att kunna må riktigt bra
För att kunna skratta och vara glada, varenda dag...

Alla vill vi ha någon!

Ken Cassel
25/7-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 129 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-25 19:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel