Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ilinx

Drömmens frånvaro av yrsel
du ser rummet från alla håll samtidigt
innanför ögonen ensam

ser skuggdjuren med sina leende tänder
tunna som svalornas revben
språket vanställt, skimrande

och halspulsen genom sömnens bråddjup
att alfabetet efter sin sista bokstav
ändå fortsätter

sitter du stilla med blicken
som tidevarvs nav
duvornas livlösa kroppar ur himlen




Fri vers av Grävling
Läst 202 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-07-25 21:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Skickligt och vackert fångande av, som jag upplever den; Bortom.
2019-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling