Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slutet

Den kvällen när doktorn vred fram döden ur sitt vänliga ansikte
och allt stannade
Så mycket fanns kvar att säga
så lite blev sagt

Snart är det dags igen.




Fri vers (Fri form) av Mika I
Läst 138 gånger
Publicerad 2019-07-28 18:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mika I
Mika I