Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I himlen ...


Vi möttes i himlen en dag, du och jag.

Jag tog din hand i min och sa, så fint att se dig vännen min, det var så länge sen, en evighet har visst passerat igen. Jag har saknat dig så, ensam och eländig som få. Stannar du, eller måste du gå?

Jag är bara på ett kort besök min vän, men när tiden är mogen ses vi igen.

Hälsa mina kära, jag ber...hann jag säga, sen fanns du inte hos mig mer. Men minnet av ditt korta besök lever kvar, och jag väntar otåligt medan tiden far.

Och så en dag har en evighet passerat igen, och en varm hand smeker min kind. Åh, älskling, viskar du ...




Fri vers av Jonas Brywe VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-29 21:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonas Brywe
Jonas Brywe VIP