Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varandets segrare


Bland rosor
Och majestätiska ekar
Springer mina ben
Ett evigt lopp,
Ett lopp
Att förlora
I horisonten en stad
Som brinner av liv
Vinner gör tiden
Och dess element




Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-30 12:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP