Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leva livet

Vi har alla fått ett liv

och vi måste alla genomleva detta liv

Oavsett vad som händer

måste vi leta upp alla tänkbara förutsättningar

för att ens kropp och själ ska få må bra




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-07-31 17:21



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Ja fina Valter. Så är det . Vi alla bär ansvar för oss själva att göra det vi mår bra av. Sedan med lite hjälp av en närstående är inte helt fel! Eller en go'vän! Kram
2019-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP