Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kalle är inte som andra killar

För Kalle tycker inte om att titta på porr
då han tycker att det är orättvist att inte han också
får vara med på ett hörn och sätta på alla de fagra damerna
i Tv-rutan
Frustrerande värre, tycker han då han bara blir ledsen
och nedstämd istället för att tända till och bli kåt...

Kalle är inte som andra killar!

Ken Cassel
1/8-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 114 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-01 08:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel