Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De hemlösa och alkholiserade


De tappar fotfästet hela tiden

Faller
Står inte längre stadigt med båda fötterna på marken
Snarare så sitter de bara där på en bänk tillsammans
med alla de andra som också håller på och faller
i den annars så vackra parken
Faller i glömska då de inte ens kommer att få en liten
gravsten, när de dör
Ingen minnesurna
Men det är kanske lika bra det, då de flesta av de nog
bara tänker
Jag skiter väl i det där!
Elda upp mig bara och sprid mig med vinden
som det sig bör
`Hick´

De tappar fotfästet hela tiden!

Ken Cassel
1/8-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 126 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-08-01 08:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel