Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du vore en gud

hade jag genast skällt ut dig om att veta hut
eftersom du då har lyckats hjärntvätta hela folkslag
med dina attribut
För vad har en gud någonsin gjort egentligen
för den som är riktigt svag
Inte mycket vill jag påstå
För då hade världen inte sett ut som den gör idag
Fattigdom och svält
Eländes elände
Så i alla religioners namn
På någon gud tror jag inte
Det är mest bara trams och fy skam..

Om du vore en gud!

Ken Cassel
1/8-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 122 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-08-01 08:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel