Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarens sista dagar



Bland allt mörker
Gör rum för glädje
Det blåser i björkarna
Sommaren
Den
ebbar sakta ut
Mörkret tilltar

Kommersens
budskap om skolstart
Förlamar
Ingenting stannar
Inget är beständigt
Men
du kan omfamna
Din stundade tillvaro

Avsätta tid
För det du älskar
Strössla ditt
Rum med
någonting
genuint
Personligt
Äkta
Som
Bara
är för dig




Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-08-01 12:31



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Gillar "strössla ditt …"
Det genuina gemytet är
förhoppningsvis
det beständiga.
2019-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP