Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget få! Då! Utgå!

Här är gott att vara
kan man livet där
då lätt klara...

Här är gott att svänga runt
röra sig sägs ju vara sunt
den rörelsen är en väl unt...

Här är jag var dag
och i mitt tar i tag
om det inte dyker upp
ett annat förslag...

Ibland kan det vara tungt att gå
i världen bråkas det så
svarta skuggor på alla faller på...

Det verkar som ingen vill sluta
populärast tycks vara att börja skjuta
folk borde lägga av, luta mer åt det hållet
där man kan koppla bort bråk, bara njuta...

Så gott det skulle vara, att ärligt få svänga runt
och säga att krig är inget alls bra att ha
göra snacket med det bara kort
och sen en snabb transport bort
där det självdog utan komfort
och utan nå´n support...
















Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 122 gånger
Publicerad 2019-08-01 19:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt