Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tid bäst före...

Pengar kan förstoras
men förloras
men även
återfinnas...

Tiden rullar på
i samma takt
var man än är då...

Saktar aldrig in
stillnar aldrig ner
även om man ber...

På den klagar
mannen som kvinnan
de hinner inte med
tiden är ur led...

Men tiden som har koll
på sin klocka, den
säger till var vän...

Men varför inte
ta itu med jobbet
en dag innan...










Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-02 10:16



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Bättre göra idag än ha det ogjort imorgon. ;)
2019-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt