Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sökandet går vidare efter den stora kärleken

Efter närheten och ömheten
De sköna och älskvärda känslorna
De som han själv går och bär på sedan tidens begynnelse
Vilka han nu är mer än villig att dela med sig utav
till en lika godhjärtad renlig och trevlig kvinna
Vilka är hans enda krav
Att hon är beredd att följa med honom över djupa dalar
och öppna hav
Att hon ska vara lika älskvärd som han på deras
gemenamma färd igenom livet
Och att de självklart ska ta varandra för givet
För de måste kunna lita på varann för att den här sagan
ska kunna bli helt sann
Så därför fortsätter han sitt sökande efter den här kvinnnan
som är så söt och grann
Som han utan krussiduller får krama om i sin så stora famn
utan att hon tar illa upp
Visst vet han om att kärleken ibland kan vara jävligt tuff
Lite som Fia med knuff
Men sökandet går vidare efter den stora kärleken...

Ken Cassel
2/8-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 128 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-08-02 10:20



Bookmark and Share


    Anonymmedborgare
Wow jättebra tycker ja??
2019-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel