Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nadja gråt inte, snälla du

Så torka bort dina så blöta ögon nu, med den här näsduken
För efter regn så kommer solsken, min älskade vän
Och om inte annat så finns ju jag här tillsammans
med dig, just nu
Ja, jag är den som inte kommer att lämna din sida fören
du mår, så pass mycket bättre och är glad och hel igen
För det här är sånt som vänner gör för varann
Ja, i alla fall om man med tiden verkligen har lärt
känna varann och attraktionen finns där sinsemellan
För det är då som man ställer upp
Ställer upp trots att läget kan kännas jobbigt och riktigt
tufft
Men vad gör man inte för sina vänner när de är
ledsna och nere
Jo, man ger de en vänskaplig liten knuff
Och då förhoppningsvis i rätt riktning?!

Nadja gråt inte, snälla du
För när du gråter så är det någonting inom mig som
också går sönder och gör ont
Inte så himla kul...

Ken Cassel
2/8-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 144 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-02 10:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel