Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sprid ut din kärlek

Så le ett vackert och lite förföriskt leende till alla
som du möter och träffar på
För kanske det är då som du träffar på en förtjusande
kvinna som du bara behöver ta i handen för att ni två
sen tillsammans hemåt ska börja gå…

Sprid ut din kärlek!

Ken Cassel
2/8-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 125 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-08-02 12:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel