Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken har en helt underbar färg

Så skinande röd och bländade god med en så himla
otrolig glöd med sig inombords
Ja, man kan känna av den i både ben och märg
när man får syn på den
Ja, då den sitter på en förtjusande klänning som bärs av en
riktigt god vän, och då man blir så exalterad och förtjsad
av henne, så att man genast bär henne med sig hem
För kärlekens underbara färg, färgar lätt av sig, på
både killar och tjejer när den har något på känn
För titta där
Där står redan nu två små tur tur duvor och pussas
med varann medan de åt varandra ger sig hän
i kärleken och den röda färgens tecken

Kärleken har en helt underbar färg
För den är riktigt röd och söt
Och den har en sådan glöd att man kan känna av den
i både ben och märg...

Ken Cassel
2/8-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 125 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-02 13:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel