Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man har bara ett liv

Man lever bara en gång
Så mycket vet jag
Ett liv som vi alla helst vill leva i välbehag med inte allt
för många krav på sig
För helst av allt så vill man bara slappna av istället för att
hålla på och slåss
Bara hålla på och gotta oss
För att ständigt hålla på och bråka med allt och alla är
livet allt för kort
Så ett sådant beteende går genast bort då det inte ens är
någon sport

Vi har bara ett liv
Man lever bara en gång
Så mycket vet jag
Något som vi alla borde vara rädda om
Försöka leva våra liv som om man levde i en förtjusande
vacker kärleksfull sång som börjar om och om igen
Där kärleken till allt och alla till slut blir till ens bästa vän
För att man är värd det då man ständigt själv beter sig som en..

Vi har bara ett liv!

Ken Cassel
2/8-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 132 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-08-02 21:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel