Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Noblesse oblige

Människor har alltid behövt något att se upp till

Genom seklernas lopp har det vist sig att människor behöver en gudom

att se upp till och att få livsråd ifrån

Och kungliga dynastier har hela tiden uppstått i de flesta länder

Adelskap har uppstått för kungligheterna har behövt en stödjande klan omkring sig

De adliga som  har fått klingande titlar, slott och markområden; har kunnat få känna sig tillfrdsställda i sin upphöjdhet




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-03 10:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP