Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Keep smailing!

Det är bara att le och le
även om man inte alls är me´
bara att fortsätta att le
för då kan man
så småningom få se
under ske och troligen få höra:
-Du är en av oss! Ditt talande
leende avslöjade dig förstås...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 101 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-03 16:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt