Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av melodi, Gotta travel on...


Jag måste ge mig av

Jag slänger ut, kvast absolut
du tappat din stav
tack för allt du gav, men luften känns så kvav
du måste bort, det är mitt krav
ros blom väntar mig
så förlåt mig, du måste ge dig av...

När du kom jag visste om
träff skulle bli kort
träff skulle bli kort
du tänkte allt ju bort
och du höll dig kvar här
och du fick det bra -
men som jag sa nu är det dags att dra...

Du har doftat om mig
för att få mig fast
för att få mig fast
men längtan är min last
Du har haft det skönt här
jag har vattnat dej
men din vissenhet måste lämna mej...

Många älskar lugnet
vid sin egen härd
vid sin egen härd
men jag vill se mer flärd!
Jag vill leva mitt liv
fritt i blomsterfång
för dig väntar kompost som är på gång...






Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 161 gånger
Publicerad 2019-08-03 18:37



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Inside looking out. Inspelad av minst två olika 'band'. Det ena är en lång version med Grand Funk Railroad.
2019-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt