Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett evigt ögonblick

Ett stjärnfall som sprakar likt en tändsticka mot plånet
sen är den borta
sekunden du väntat på
men du blundade
hann inte med
det var så mycket liv som hände under tiden att tillfället gick dig förbi

Det måste väl ha funnits något annat att leva för än detta enda?

Fjunig kind söker varsamma fingrar
håll din hand över mig
då står tiden stilla i ett ögonblick
stjärnan stannar upp
vi låste upp ett evigt ögonblick




Fri vers (Fri form) av Månfare VIP
Läst 71 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-12-20 14:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Månfare
Månfare VIP