Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flaskpost

Det borde väl va´något att ta till
nu, när Post Nord drar in på
brevlådetömningar för snart står väl
hela företaget på minus...

Men det finns ju som väl är
kända gamla strömningar att ta till...

Då kan ju havet bli som förr igen
Ettan den, när det gäller att brev
och saker frakta, för brev behövs
ingen avgift alls ges, bara till en
strand sig bege och slänga i
flaskposten i sjön direkt...

Men folk säger det kan ta år...
Innan posten kommer fram...
Men Post Nord är redan där
har infört långsam transport...

Brev jag skickar kan ta flera
år innan de kommer fram...
















Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-04 10:42



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra
2019-08-06

  lodjuret/seglare VIP
Paket kan de väl i alla fall, skicka från flytande vara till pall, vad står då pall om ej skrivare, kanske en i paketet rivare, åtminstone kring jul kärlek till post rysk en gång var, så vem kan väl ej tålamod ha att vänta på svar? Texten får trots allt, några fiskar varma... eller lagda i salt... rosor på kind kan bli av karma...
2019-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt