Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kämpen människan

Människan måste vara en kämpe

En människa är en skör varelse

Allt behöver den kunna motstå

för att inte falla sönder

Den måste kunna motstå kroppens

egna inre duster och sönderfall

och försöka bygga på kroppens byggstenar

Och den måste klara av ondsinta och elaka människor

som begår mentala och kroppsliga övergrepp

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-08-04 16:37



Bookmark and Share


  Peter G VIP
livet är en balansgång på många vis! Men svårast är kanske ändå att hantera de där personerna du beskriver på sista raderna!

Tänkvärd text!
2019-08-09

  soligajag_1 VIP
Jadu Valter , vi måste stå ut med massor av gliringar , kroppskontakt , hemska baciller och otäcka människor !
2019-08-05

    Askanden
vi människor är undermänniskor och övermänniskor i ett
2019-08-04

  Öknens Ros VIP
En människa måste ibland klara övermänskliga saker.
2019-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP