Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den sublime


al-Latîf



Du är den som lämnar spår
av mild sommarbris, doften av kaprifol,
smaken av nektar
samt i själens rörelse i djupaste guld

ya Latif, ya Latif




Fri vers av Rachel Roth
Läst 475 gånger
Publicerad 2006-06-28 09:22



Bookmark and Share


    Mejja
Lika fylld som alla dessa dina dikter! Lika djup, lika sinnlig och lika höjd!
2006-06-29

  rebecca d
stark och skör tillika, den sublime
2006-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth