Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärnan dog

Du var vacker
Talade så att mitt hjärta slog
Bildade broar mellan dig och mig
Min hjärna dog






Fri vers av Mrell
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-08-05 22:13



Bookmark and Share


  danne //
Missat denna
visst kan många
tala med guld i mun
men vanligt-vis tigger de
å alena tyst-het viner
i det ödsliga landskap
som öppnar sig..
den är intressant din text..
2019-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Mrell