Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns en lång bro

som man kan gå ut över till den stora ön
Under den stora bron finns det en flod som man kan fiska i
Så ta gärna med dig ditt kastspö nästa gång som du
är på väg ut på ön
När du tittar förbi
För här kan du alltid koppla av medan du visslar
på din egna lilla melodi medan du släpper dig
själv helt fri, helt lycklig..

Det finns en lång bro ut till den stora ön!

Ken Cassel
6/8-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 118 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-06 04:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel