Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla är emot mig

För ingen tycker om eller bryr sig om mig
Så det måste bara vara något fel på mig

När någon ömkar sig så för mig tycker jag inte
att det är okej
Gå och tycka synd om sig själv
För i mina öron sett så skär det sig, då man aldrig ska
deka ner på sig själv
För då tänker jag genast
Gör något åt saken då istället för att stå här
och gnälla…

Alla är emot mig!

Ken Cassel
6/8-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 127 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-06 04:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel