Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

komiskt men så logiskt ändå

Inget bra
utan det onda

ingen glädje
utan sorg

Komiskt men så logiskt ändå
att du måste känna plåga
för att verkligen hitta livets tidlösa förmåga.




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 113 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-07 14:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson