Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mardrömmarnas näste

Att finna lugn och harmoni
en tid över att njuta
är en tid att drömma.

Men drömmar är inte alltid
målade i glada färger.

Mardrömmarnas näste
finns också med på listan
när det finns tid över.
För att finna möjligheter till att så nya frön av mörker

Istället för en dans bland molnen
blir fallet djupt och ekande
och skär som knivar i märg och ben.




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 131 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-08-07 15:30



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark känsla som känns och känns igen..kram
2019-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson