Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att kompostera mera kan förstås innebära viss risk som jag beskriver i denna limerick om en farfar som är rädd för att hans barnbarn ska komma att skadas av en tilltagande växthuseffekt i framtiden.


Kretsloppsberusning

Till en komposteringsfantast i Skövde
kom långt mer avfall än han behövde
så han föll på sin post 
på sin egen kompost
all hans biogas honom sövde!




Bunden vers (Limerick) av limerick
Läst 435 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-08-07 16:58



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Super - super - även jag somnar in :))
2019-08-11

  mare VIP
Du fick
mig att le ;)
2019-08-11

  Gunnel Eriksson VIP
Den var rolig.
Man måste se på allt detta
allvarliga med ett litet smil.
2019-08-08

  Marita Ohlquist VIP
Du är en mästare på att skriva Limerick,
hade jag haft en hatt, så skulle jag lyfta på den.
2019-08-07
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick